Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended
Urban Fitness in Vrijenban

Urban Fitness in Vrijenban

 

Delft, 7 november 2017 – In samenwerking met ondernemersverenging Vrijenban/Wippolder is er een Urban Fitness gerealiseerd op het openbare terrein bij Hampshire Hotel-Delft Centre.

De Urban Fitness werd vandaag feestelijk geopend in bijzijn van de ondernemers uit de wijk en andere belangstellenden. Sportschool Queens gaf een demonstratie om de mogelijkheden met deze apparaten te tonen. Deze openbare fitness is vrij te gebruiken door bewoners, passanten, scholen en bedrijven. Het hotel en de ondernemersvereniging denken dat hiermee een mooie bijdrage wordt aan de leefbaarheid in de wijk. Tevens is dit een veilige plek om in de avonduren te sporten. Er is voldoende licht op het terrein en er is in het hotel altijd een medewerker aanwezig als aanspreekpunt.

Sportschool Queens geeft op 13 november een gratis bootcamp welke start bij deze gloednieuwe Urban Fitness. De bootcamp duurt van 20:00- 21:00 uur. Graag ongeveer 10 minuten van te voren verzamelen voor de deur van het hotel. Aanmelden kan via info@queensdelft.nl