Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended
Rondvaart Delft-Den Haag
kij

Vaar mee van het Koninklijke Delft naar de residentie Den Haag. We varen langs het jaagpad tussen Delft, Voorburg, Rijswijk en Den Haag. Hier voeren tussen de 17e en 19e eeuw de trekschuiten op en af met aan boord mensen zoals u en ik, maar ook met historische grootheden aan boord, zoals Antoni van Leeuwenhoek, Tsaar Peter de Grote, Mozart, Constantijn en Christiaan Huygens. Vaar mee in hun kielzog met onze boot die gebouwd is naar tekeningen van oude trekschuiten. Geniet van het uitzicht, de buitenhuizen en de groene Vlietzone tussen historische steden in de Randstad.

Elke zaterdag van mei t/m oktober vaart de Vlietvaart vanaf de Oostpoortsingel tegenover de Oostpoort van Delft naar de binnenhaven in Den Haag.
U vaart om 12:30 uur van de Oostpoortsingel (tegenover de Oostpoort) in Delft naar het centrum van Den Haag via de buitenhuizen van Voorburg. In Den Haag meert u om 14.00 uur aan. (De boot komt in Delft op het moment van vertrek aan).

Vanaf de kade wandelt u in enkele minuten naar het epicentrum van politiek Nederland: Het binnenhof, buitenhof en de hofvijver.U kunt natuurlijk ook een van de vele musea bezoeken, zoals Panorama Mesdag, de Gevangenpoort, het Haags Historisch museum of het Vredespaleis bezoeken. Maak er een mooie dag van door heerlijk te flaneren over het Lange Voorhout of ga winkelen in de residentie.

  • Volwassenen: € 12,00 per persoon (enkele reis).
  • Kinderen: € 8,00  per persoon (enkele reis).
  • Kaarten zijn te koop aan onze receptie.
  • Startpunt boottocht: Koepoortbrug, Delft
  • Eindpunt boottocht: Binnenhaven aan de Bierkade, Den Haag
  • Vanuit Den Haag kan u makkelijk met de tram of met de trein terugkeren naar Delft

Neem contact op via reserveringen@hoteldelftcentre.nl of bel 015-2122125 voor meer informatie.