Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended
Het team
1-6-2012-Hampshire-Hotel-Delft-3952
General Manager

Rogier Camijn

!
Teamleider Front Office

Joella

1-6-2012-Hampshire-Hotel-Delft-596
Medewerker Front Office

Claudia

1-6-2012-Hampshire-Hotel-Delft-605
Chef

Lisette

Restaurant

Vanuit Restaurant Swing heeft u een uniek uitzicht op het centrum van Delft. De keuken kenmerkt zich door de Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse producten. Er is op onze, met de seizoenen, wisselende kaart een variëteit aan á la carte gerechten te vinden en diverse menu’s die te combineren zijn met een drankarrangement.

Restaurant Swing heeft een exclusief wijnassortiment met onder andere wijnen van het Argentijnse wijnhuis Finca La Linda. Tevens worden alle jenevers, likeuren en eau de vie’s van distilleerderij Rutte & ZN. geschonken. De moderne inrichting met een knipoog naar muziek maken een avond in restaurant Swing een ware belevenis voor de zintuigen.

In onze lounge serveren wij dagelijks een gezellige high tea bestaande uit zowel zoete als hartige hapjes. U geniet van heerlijk geurende theeën en wordt ontvangen met een feestelijk glas prosecco.

Openingstijden

Ons restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag is het restaurant gesloten. We verwijzen u op deze dag graag door naar restaurant “Het Vermeertje

Onze high tea wordt op elke dag van de week geserveerd van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Menu
Amuse

Bekijk hier ons menu. Heeft u andere wensen? Onze koks houden hier graag rekening mee!

Ontbijt
images

Ons luxe ontbijtbuffet is ook open voor passante gasten. Voor €15,- geniet u van verschillende soorten brood, zoete en hartige lekkernijen, een ruim assortiment aan beleg, verschillende warme en koude dranken en inclusief Prosecco.