Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended
Het team
General Manager

Rogier Camijn

Teamleider Front Office

Joella

Medewerker Front Office

Claudia

Restaurant

Vanuit Restaurant Swing heeft u een uniek uitzicht op het centrum van Delft. De keuken kenmerkt zich door de Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse producten. Er is op onze, met de seizoenen, wisselende kaart een variëteit aan á la carte gerechten te vinden en diverse menu’s die te combineren zijn met een drankarrangement.

Restaurant Swing heeft een exclusief wijnassortiment met onder andere wijnen van het Argentijnse wijnhuis Finca La Linda. Tevens worden alle jenevers, likeuren en eau de vie’s van distilleerderij Rutte & ZN. geschonken. De moderne inrichting met een knipoog naar muziek maken een avond in restaurant Swing een ware belevenis voor de zintuigen.

In onze lounge serveren wij dagelijks een gezellige high tea bestaande uit zowel zoete als hartige hapjes. U geniet van heerlijk geurende theeën en wordt ontvangen met een feestelijk glas prosecco.

Openingstijden

Ons restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag is het restaurant gesloten. We verwijzen u op deze dag graag door naar restaurant “Het Vermeertje

Onze high tea wordt op elke dag van de week geserveerd van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Menu

Bekijk hier ons menu. Heeft u andere wensen? Onze koks houden hier graag rekening mee!

Ontbijt

Ons luxe ontbijtbuffet is ook open voor passante gasten. ( €15,- p.p.)

Ma-Vr 06:30 tot 10:00 uur
Za-Zo 07:30 tot 10:30 uur