Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended
High Tea
scones

In onze lounge kunt u dagelijks een gevarieerde high tea genieten. Huis gemaakte sandwiches en zoetigheden worden geserveerd terwijl u geniet van een feestelijk glas prosecco en keuze heeft uit een assortiment aan bijzondere theeën. De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen.

 •  Glas prosecco
 •  Diverse soorten thee
 •  Zoete en hartige lekkernijen

€ 20.00 p.p


Tweedaags culinair Delft arrangement
swing-restaurant-swing

In Hampshire Hotel Delft Centre worden niet alleen de comfortabele bedden voor u opgemaakt, ook de tafeltjes van ons restaurant Swing staan dagelijks voor u klaar. Daarom nodigen wij u uit om u eerst bij ons culinair te laten verwennen alvorens u een rustgevende nacht tegemoet gaat.

1x Overnachting in comfort kamer
1x Uitgebreid ontbijtbuffet
1x Twee gangen diner op dag van aankomst

Prijs per persoon: vanaf  €61,75,- per nacht
De prijs is gebaseerd op de Best Available Rate
Op basis van een tweepersoons gebruik. 100% toeslag bij eenpersoons gebruik.
Excl. toeristenbelasting: €2.90 p.p.p.n.

Ons restaurant Swing is geopend van maandag tot en met zaterdag.  Zondags gesloten.


Bezoek aan de Koperen Kat
6423-280px-Logokoperenkat

Delft kent een zeer rijke biergeschiedenis. Op het Heilige Geestkerkhof is bij opgravingen de oudst bekende brouwerij van Nederland gevonden daterend uit 1210.

Op 26 mei 2011, circa 90 jaar nadat de laatste Delftse brouwerij haar deuren sloot, richtte speciaalbierliefhebber Rolf Katte De Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat op met de bedoeling de rijke bierbrouwtraditie van Delft weer nieuw leven in te blazen.

Het is mogelijk om De Koperen Kat te bezoeken en een uitleg te krijgen over het brouwproces. Uiteraard hoort daar ook het proeven van de heerlijke lokale bieren bij.

Prijs:€15,-  p.p.

(Incl. rondleiding bij bierbrouwerij Koperen kat en vervoer met Tuk Tuk.)

Heeft u interesse in een rondleiding? Neem dan nu contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.


Borrel-arrangementen
1-6-2012 Hampshire Hotel Delft-864

Iets te vieren? Ontspannen na een werkdag of vergadering?

Hampshire Hotel-Delft Centre verzorgt diverse borrel-arrangementen voor kleine en grote groepen.
Vanaf €13,50 p.p. genieten uw gasten van verschillende hapjes en dranken in onze sfeervolle bar/lounge.

Naast onze bar/lounge is er ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in restaurant Swing of in één van onze zalen te organiseren.

We stemmen ons aanbod graag af op uw wensen. Neem contact op via meeting@hoteldelftcentre.nl of bel 015-2122125 voor meer informatie.  Klik hier voor de borrel-arrangementen


Rondvaart Delft-Den Haag
kij

Vaar mee van het Koninklijke Delft naar de residentie Den Haag. We varen langs het jaagpad tussen Delft, Voorburg, Rijswijk en Den Haag. Hier voeren tussen de 17e en 19e eeuw de trekschuiten op en af met aan boord mensen zoals u en ik, maar ook met historische grootheden aan boord, zoals Antoni van Leeuwenhoek, Tsaar Peter de Grote, Mozart, Constantijn en Christiaan Huygens. Vaar mee in hun kielzog met onze boot die gebouwd is naar tekeningen van oude trekschuiten. Geniet van het uitzicht, de buitenhuizen en de groene Vlietzone tussen historische steden in de Randstad.

Elke zaterdag van mei t/m oktober vaart de Vlietvaart vanaf de Oostpoortsingel tegenover de Oostpoort van Delft naar de binnenhaven in Den Haag.
U vaart om 12:30 uur van de Oostpoortsingel (tegenover de Oostpoort) in Delft naar het centrum van Den Haag via de buitenhuizen van Voorburg. In Den Haag meert u om 14.00 uur aan. (De boot komt in Delft op het moment van vertrek aan).

Vanaf de kade wandelt u in enkele minuten naar het epicentrum van politiek Nederland: Het binnenhof, buitenhof en de hofvijver.U kunt natuurlijk ook een van de vele musea bezoeken, zoals Panorama Mesdag, de Gevangenpoort, het Haags Historisch museum of het Vredespaleis bezoeken. Maak er een mooie dag van door heerlijk te flaneren over het Lange Voorhout of ga winkelen in de residentie.

 • Volwassenen: € 12,00 per persoon (enkele reis).
 • Kinderen: € 8,00  per persoon (enkele reis).
 • Kaarten zijn te koop aan onze receptie.
 • Startpunt boottocht: Koepoortbrug, Delft
 • Eindpunt boottocht: Binnenhaven aan de Bierkade, Den Haag
 • Vanuit Den Haag kan u makkelijk met de tram of met de trein terugkeren naar Delft

Neem contact op via reserveringen@hoteldelftcentre.nl of bel 015-2122125 voor meer informatie.


Drie of meerdaagse special
delft zonsondergang

Geniet nu 3 dagen of langer in Delft met zijn prachtige grachten, bijzondere bezienswaardigheden en musea en leuke winkeltjes. Met de auto of het openbaar vervoer bent u  in “No time” in Den Haag waar u ook kunt genieten van alles wat deze grote stad te bieden heeft.

 • Minimaal 2 overnachtingen
 • Inclusief ontbijt
 • € 10 korting per nacht op de best beschikbare prijs