Tripadvisor Certificate of ExcellenceZoover Highly recommended

De mogelijkheden voor een welbesteed verblijf in ons hotel in Delft zijn legio.

Delft is de stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Delft, van oudsher het thuis van de Oranjes, Vermeer, Piet Hein en Hugo de Groot.
Een oude stad maar ook innovatief en technologisch hoogstaand. Denk bijvoorbeeld aan de Technische Universiteit, op loopafstand van ons hotel.
Delft is een Bourgondische stad met onnoemlijk veel verschillende restaurants en cafés in de binnenstad. Ons restaurant SWING draagt daar een steentje aan bij.

Veel plekken om van te genieten, met stadswandelingen, rondleidingen en rondvaarten. Kortom: Delft is een stad rijk aan geschiedenis en rijk aan toekomst. Fantastisch om te bezoeken!

Knuffelhotel werkt graag samen met Hampshire Hotel Delft

Knuffelhotel is het kleinste en vrolijkste hotel van Delft en werkt al sinds de oprichting graag samen met Hampshire Hotel Delft. Is Hampshire Hotel een hotel voor mensen, Knuffelhotel is de vakantiebestemming voor knuffels. Is knuffel aan een reparatie toe? Dan stuur je knuffel naar de Knuffelkliniek van Knuffelhotel. De ervaren Knuffeldokter repareert daar versleten knuffels van alle leeftijden. 

Vanaf het moment van oprichting waren de medewerkers van Knuffelhotel al welkom in Hamphire Hotel Delft. Dit leidde meteen tot een reeks vrolijke artikelen over Hampshire Hotel in de Knuffelkrant. De gastvrijheid van Hampshire Hotel tijdens het Sintermuisfeest was groots en de foto’s van Ijskonijn en de achtergrond pinguïns geweldig. Die samenwerking smaakte naar meer…

Toen klanten voor een uitgebreide knuffel reparatie aankondigden een weekeindje uit te maken van hun bezoek aan Knuffelhotel, sloegen Knuffelhotel en Hampshire Hotel Delft de handen ineen om de klanten van Knuffelhotel een speciale service aan te bieden:

Wil je je knuffel laten repareren en heb je een afspraak voor een dagservice bij Knuffelhotel? Dan kun je knuffel ‘s ochtends voor het ontbijt bij de receptie achterlaten, waarna de knuffeldokter hem hoogstpersoonlijk komt ophalen. Na de reparatie wordt knuffel weer bij de receptie afgegeven, zodat knuffel geen nachtje gemist hoeft te worden. Voor een goede nachtrust tijdens een knuffelreparatie logeer je uiteraard bij Hamphire Hotel Delft Centre.